13 Haziran 2017 Salı

BUGÜNLERDE...

   
    Bahar ayları su gibi akıp geçti benim için. Bol gezmeli, bol arkadaşlı, yakın akraba çevremin doğum günlerinin baharda toplanması nedeniyle bol kutlamalı günler yaşadım. Şükür! Binlerce kere şükür!
    Haziran ayı gelince oğlum da tatile geldi. Okulunda ilk yılını tamamladı, ben mutlu, ben gururlu! Onunla birlikte bütün bir yılın çamaşırları da gelmiş oldu:) Bir haftam -gündelik çamaşır işi de eklendikçe- neredeyse sırf çamaşır yıkamakla geçti. Olsun. Evimizin neşesi geldi ya! Can oğlum benim gibi eli devamlı çocuğunun üzerinde bir anneden bağımsızlığını kazanıp farklı bir ülkede okuduğu için, kendi işini kendisi yapmayı başardığı için çok mutluyum. Aslına bakarsak onu birden uzaklara yollayınca zorlanan ben oldum. Fakat ne kadar birbirimize bağlı olsak da oğlumun ayrı bir birey olduğu ve kendi yolunu çizmesi gerektiği gerçeğini kendime devamlı hatırlatarak atlattım bu bir yılı. Ve bence güzel bir tatili hak ettim. Biliyorum ki tatillerde bize ayırdığı zaman seneler içinde yavaş yavaş azalacak, öncelikleri farklılaşacak. O yüzden bu zamanların da tadını çıkarmak lazım. Önceden gelen bir sağlık sorunu nedeniyle, bu tarihlerde olması gereken küçük bir operasyon atlattı 2-3 gün önce. Sıkıntı yok, asayiş berkemal. Şu an değil, belki bir gün anlatacağım sağlık konusunda yaşadıklarımızı. Şimdi bizi temkinli fakat güzel bir yaz bekliyor. 
    Aslında bahsedeceğim çok şey vardı fakat böyle duygusallığa bağlayınca devamında anlatmak manasız geldi şimdi bana. İyisi mi ben yarın devam edeyim. Ve sonraki günlerde... Zaten buraları öyle ihmal ettim ki hareketlenme olur benim için, şahane olur. 





14 yorum:

  1. Çok geçmiş olsun oğlunuza,anneler çocuklarına hiç bir zaman kıyamıyorlar ama ben de iki kızım isterse yurtdışında yaşamalarını oralarda yollarını çizmelerini isterim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah hepsinin yolunu açık etsin. Çok teşekkürler Fatma, sevgiler...

      Sil
  2. Dolu geçen bir baharın üstüne yaz tatili iyi gider.:) Oğlunuza da çok geçmiş olsun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah:) Herkese iyi tatiller:) Çok çok teşekkür ediyorum.

      Sil
  3. gözünüz aydın oğlunuz tatile geldiği için ve ameliyatı içinde çok geçmiş olsun.Ortak bir noktamız varmış.Benimde oğlum şehirdışında okuyor iki senedir.Gerçekten geçen yıl onbeşte bir kesin geliyordu şimdi ayda bir ancak:)Yaz tatilinde o kirli dolu gelen bavullar konusu of ki of:))şaka bir yana canları sağolsun ,okusunlar, mutlu olsunlar başka bir şey istemiyoruz biz anneler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum Mehtap. Oğlunuzun uzakta okuduğunu biliyordum yanlış hatırlamıyorsam. Haklısınız, en önce sağlıklı olsunlar da nerede isterlerse okusunlar:)

      Sil
  4. Gözünaydın Sezercim, yakışıklının geldiğini fark ettim ama bir türlü fırsat bulup ses verememiştim. İkimizde de bir bayram havası var bugünlerde, ne mutllu bize ♥

    Sen bi oğluşla hasret gider bize de bol bol yazarsın artık, özledik keyifli yazılarını...
    Öpüyorum sizi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum Şebnemcim. Senin de gözün aydın, Arden'le keyifli günler diliyorum sana:)

      Sil
  5. Gözün aydın Sezer'cim, ne iyi olmuş, geçmiş olsun hastalığını atlatmış neyse ki. Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  6. Hem geçmiş olsun. Hem de gözünüz aydın. Keyifli tatiller diliyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler bahce perim... Size de keyifli tatiller dilerim.

      Sil

Yorumu olan?