6 Kasım 2020 Cuma

BİR MARUZATIM OLACAK:)

     Sevgili dostlar, az önce, uzun bir aradan sonra bir reklam paylaştım. Gelen Bumerang tekliflerini bir süredir pek dikkate almıyordum. Bu aralar teklifler artmaya başladı. Epeydir kopmuştum. Hâl böyle olunca Bumerang'a girdim, hesabımda para olduğunu bile gördüm:) Öylece kalmış. Baktım en son gelen Ford Puma reklamı. Ben de bu otomobili beğeniyorum açıkçası. Dur şunu paylaşayım dedim. Ancak bende fotoğraf ve videolar görünmüyor. Adobe Flash Player'ın desteklemesi gerekiyor sanırım. Hadi benim bilgisayarım gariban fakat videolar ne telefonumda göründü ne de Orhun'un laptopunda. Bir de gidip Orhun'un masa üstünden bakayım. Diyeceğim o ki bir önceki paylaşımıma tıklayıp video ya da fotoğrafın görünüp görünmediğini söyler misiniz? Derdim tıklanma sayısı değil tabii ki, daha kabul edilip edilmediği bile kesin değil neticede. Fakat çok merak ettim. Destekleyen cihazlarda mı görünecek videolar? Teknik konularda becerikli olmadığım için uğraştım uğraştım bir cevap bulamadım. 
Sizlerde görünüp görünmediğini merak ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.



Not: An itibariyle düzeltmiş bulunuyorum. HTML'de kopyala diyen arkadaşlarım haklıymış. Özellikle bir önceki yazıda yer alan Zeugma'nın yönlendirmelerini takip ettim ve hallettim. Aynı sorunu yaşayanlar bakabilirler. Yardımcı olan herkese tekrar teşekkür ederim.

31 yorum:

  1. Yazıyı oluşturda mı yerleştirdin acaba:) Yeni arayüzde sorun yaratıyor bu, HTML'de yerleştirirsen bir sorun olmaması lazım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. HTML'de yerleştir ne demek? :))) Hep böyle yapıyordum, niye değişti yahu? Bunun süresi bitti ama bir başka sefer olursa bakacağım:) Teşekkür ederim.

      Sil
    2. Yeni yayın'ı tıklayınca açılan sayfada sol üst köşede bir kalem var, onu tıklayınca HTML Görünümü ve Oluştur Görünümü diye iki seçenek çıkıyor, HTML'yi tıklayıp eklersen resimler çıkar. Oluştur direk kodları gösteriyor ki biz oluşturda yazı yazdığımızda direk fotoğraf yüklediğimiz için sorun olmuyor, oysa bumerang resim yerine kod yolluyor, bu yüzden sorun:)

      Sil
    3. Eveeet, Zeugma'nın, Handan'ın ve sizin dediğiniz gibi HTML kısmından oldu. Hallettim:) Tekrar teşekkürler.

      Sil
  2. hiç bir resim yok canım, yazılarda değişik:(

    YanıtlaSil
  3. bendede görünmedi galiba labtopu degiştirmek gerek herhalde

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim yayından kaynaklı sanırım, yorumlardan onu anlıyorum:)
      Teşekkür ederim.

      Sil
  4. Maalesef görünmüyor :( Blogspot son güncellemeyle kendini bitirdi. Spotify listesi de eklenemiyor şuan. Yazık. Puma bence de iyi :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın, yorumlardan anladığım kadarıyla benim yayından kaynaklı.
      Puma'ya bayıldım da otomobil fiyatları fena arttı ya, öyle böyle değil:)
      Teşekkür ediyorum.

      Sil
  5. Okuma listesinde fotoğraf göründü fakat posta girdiğimde sadece yazılar var fotoğraf görünmüyor. Ben masaüstünden baktım, telefonda nasıldır bilemedim şimdi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilgisayar, telefon, ben okuma listesinde fotoğrafı bile göremiyorum:)
      Teşekkür ediyorum.

      Sil
  6. Merhaba Sezer. Blogger'a şimdi girdim ve gördüm. O reklam yazısında ben de hiçbir şekilde görsel video vb göremiyorum. Sadece html kod olarak görünüyor. Kodu buradan alıp kendi bloguma götürüp kopyaladım ve ön izleme yaptım. Bende de aynen sendeki gibi göründü. Yani sadece html kod olarak. Kodda bir yanlışlık var. Bumads üye sayfana girip kodu yeniden al ve görseller ön izlemede görünene kadar bir bak bence. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tekrar teşekkür ediyorum. Senin bir önceki yazıdaki yönlendirmelerini takip ettim ve düzelttim:) Süpersin! :)

      Sil
  7. NOT: Yalnız söylemeyi unuttum. Bu yeni ara yüzde kopyala-yapıştır olayı feci sıkıntılı. İşlemi gerçekleştirmek için, sağ tuşun aktive olmasını sabırla beklemen gerekiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hımmm, anladım. Çok teşekkür ediyorum. Şimdi bunun bendeki katılım süresi bitti. Bir başka sefer için aklımda tutacağım.

      Sil
  8. Sezerciğim bu yeni arayüz html kodunu kod kısmına yazmayı gerektiriyor.Önceden kendisi düzeltiyordu şimdi böyle kod olarak kalıyor. O yayını sil, sol üstteki kalem olan yere tıklayıp diğer işareti seç ve oraya kopyala kodu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa, çok teşekkür ederim Handan. Keşke daha önce sorsaydım:) Çünkü bu reklamın bendeki katılım süresi doldu. Bir başka sefer için not aldım dediklerini. Bu acayip yayından sonra bana reklam teklifi verirlerse tabii:)

      Sil
  9. Hiç görmediğim, bilmediğim şeyler :) Ama ne güzel ki paylaşılan soruna yazılan çözümler var :) Hep birlikte, elden ele :) Komşu komşunun külüne muhtaçtır :) Ev alma, komşu al :) Bir elin nesi var, iki elin sesi var :) Mutlu oldum durup dururken, ne güzel :) Neşeli sevgilerle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) Kesinlikle:) Seviyorum blog dostlarımı:)
      Sevgiler...

      Sil
  10. Sıkıntı büyük, düzeltemiyorum:)
    Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  11. HİÇÇ REKLAM ALMIYORUM Kİ :(( BİR FİKRİM YOK

    YanıtlaSil

Yorumu olan?