26 Ocak 2018 Cuma

GÜNÜME GÜZELLİK KATANLAR...

    Buraya iki küçük teşekkür bırakıp kaçacağım. Zira oğlum hafta sonu okuluna dönecek; alışverişti, bavuldu, doktor kontrolleriydi derken yine yoğun bir döneme girmiş bulunuyorum. Şimdi gelelim teşekkürlere...
    2018'in ilk ayını geçmiş zamana yollamış olsak da posta kutuma aynı günde gelen iki yılbaşı kartı, bana yeni yıl ruhunu tekrar yaşattı. Sevgili Berfin Aralık ayında yayınladığı bir postta, çektiği fotoğrafları kartpostal haline getirip Koffermarkt'ta Bavul Pazarı'nda satışa sunduğundan bahsetmişti ve blog arkadaşlarından da isteyen olursa gönderebileceğini söylemişti. Sürpriz bir fotoğraf fikri hoşuma gitti ve çekinerek de olsa istedim:) Kendisinden şahane bir İsviçre manzarası geldi. Güzel dileklerle birlikte tabii... Çok çok teşekkür ediyorum Berfin. Bayıldım. İsviçre olduğuna göre arkada görülen dağlar Alpler olmalı:) Bir yolculukta uçak penceresinden görmüştüm Alpler'i. Bu fotoğraf totem olsun, bir gün böyle yakından göreyim:) 
   
    Diğer kart, beni çok güldüren, okuduğumda, haberini aldığımda mutlu olduğum genç arkadaşım Saçaklı'dan geldi. Yılbaşı kartını ve kitap ayracını kendi elleriyle ince ince hazırlamış, güzel dileklerini esirgememiş ve zarfa da bir güzel Atatürk pulları yapıştırmış,  Nasıl mutlu olmam? Çok çok teşekkür ediyorum Saçaklı. 
    İyi ki varsınız arkadaşlar. Günüme güzellik kattınız. Emeğiniz için, iyi dilekleriniz için bir kez de buradan teşekkür etmek istedim. 








16 yorum:

  1. Umarım yakından görürsün <3.

    Harika kartpostallar gelmiş <3. Saçaklı'nın el yeteneği de ne güzelmiş, kendisine buradan eline emeğine sağlık diyorum <3.

    Sana da geç de olsa mutlu yıllar diliyorum :).

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ilkokul terk kartlarım... :)) teşekkürler <3

      Sil
    2. Hayııır! Gerçekten tertemiz, özenli. Eline sağlık.

      Sil
  2. İki karta da bayıldım, ne kadar güzel, ne kadar hoş bir düşünce, harika bir hatıra olacak, ikisinin de ellerine sağlık. :) Sana da kolay gelsin hazırlıklar için....:)

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel sürprizler bunlar ♥

    İşleriniz kolay kolay hallolsun inşallah Orhuncumla.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Nasıl seviniyor insan :) Bence Alpler'i göreceğinin işareti gelmiş. Hadi bakalım, okuruz buradan inşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdilik o taraflar aklımızda değil ama kısmet Tülin Hanım:) Çok teşekkürler.

      Sil
  5. Beautiful post! ♥ I love your blog!
    Following you! Follow back?

    https://colourfulmadness.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. aa ne demek... posta kutusu bizim işimiz ^_^ o zaman ben de bu yazıyı üzerine kül atılmış postane sevdamı canlandırmak için kullanırım. Yihha! <3

    YanıtlaSil
  7. Ne güzel, ne hoş incelikler bunlar, bayıldım her iki kartpostala da! el emeği olduğu için çok daha güzel ve anlamlı! Senin vesilenle blogger arkadaşları ben de izlemeye aldım. Haberim olsaydı ben de alabilirdim o kartlardan!. Hakkımı bir daha ki yıla kullanayım ben de;) Dijital ortamın artıları çok e-postalar, e-kartlar... pratik olsa da!.yine de nostaljide kalan, ancak bizi mutlu eden bu hoşlukları sürdürmeliyiz. Bu arada işlerinizde sana da kolay gelsin canım. Orhun güle güle gitsin..Başarılı bir eğitim dönemi olsun. Her şey hepiniz için çok ama çok güzel olsun derken; totemlerin de sırasıyla gerçekleşsin dileklerimle... İyi haftasonları Sezer'cim. Sevgilerle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eskiden çok mektup yazardım, kart atardım. İhmal ediyorum artık. Aslında yapmak lazım. Alan seviniyor gerçekten.
      Totemim çok oldu değil mi Esincim?:) Ben yollayayım da evrene:)
      Orhun için dileklerine çok teşekkür ediyorum arkadaşım. Öpücükler benden sana...

      Sil
  8. Aaaaaaaa. bu postu ben yeni gördüm.. biraz önce Kozali paylasimina yorum birakirken, Kartpostalim ulastimi diye sordum? Hay allah.. Cok sevindim ulasmasina.. Sanirim bir kac kartim yoldan ciktilar:))

    Evet o arkada görünen Alp daglarinin üc kiz kardes diye tanimlanan Eiger-Mönch-Jungfrau üclüsü..
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Tekrar çok çok teşekkür ederim Berfin. Mail atmıştım ama sanırım ulaşmadı. Son konuşmaların üzerinden Reply yapıyorum, ulaşmıyor bazen. Teknikten çok anlamam, niye böyle oluyor bilmiyorum. Bazen beceremiyorum işte.
      Eline, emeğine sağlık. Dağların ismini de öğrendim, çok sevindim:) Şahane bir fotoğraf.

      Sil

Yorumu olan?