29 Haziran 2016 Çarşamba

ÜZGÜN, ŞAŞKIN, ÖFKELİ, DEPRESİF....

    Bir süredir havaalanına gelip giderken korkunç bir tedirginlik duyuyordum. 
En azından x-ray'den geçene kadar sağıma soluma baka baka, görüş alanımdaki herkesi, hatta ellerindeki her bavulu inceleye inceleye ilerliyordum. Adını bile anmak istemediğim terör örgütünün dün akşamki gibi bir eylem gerçekleştireceği belliydi çünkü. Çok çok üzgünüm. Önlem alınmamış demiyorum, böylesi kalabalık bir şehirde eline silah alan canileri anında engelleyebilmek çok zor. Ancak hepimizin hayatını cehenneme çeviren, paranoyak birer birey olarak dolaşmamızı sağlayan terör örgütlerini, diğer ülkelerle birlik olarak, henüz kimsenin canı yanmadan dikkatle imha etmek, ilk yapılması ve odaklanılması gereken şey olmalı. Dün geceden beri sosyal medyaya giriş yapılamıyor. Ve bu kadar korkunç olayın üzerine sosyal medyanın engellenmiş olması, kimse kusura bakmasın, bana oldukça trajikomik geliyor.






10 yorum:

  1. havaalanında aynı tedirginliği son zamanlarda yaşamayan yoktur herhalde.Dediğin gibi hepimiz paranoyak olduk çıktık acaba bir şey olacak mı? yı geçip acaba ne zaman olacağa kadar geldi durum.Umarım en kısa sürede bir çare bulunur.

    YanıtlaSil
  2. Bu yayın yasağını getirerek ne yapmaya çalıştıklarını bir anlasam. İletişim kopunca acılar da mı geçiyor !!! Ama onlara fazla sayıp dökmediklerini sanıyorlar :/ Hakikaten trajikomik..

    Hepimizin başı sağolsun...

    YanıtlaSil
  3. Yeni Türkiye, yeni Türkiye dediler, eski Türkiye bundan 40 kere daha iyiydi, ülkenin içine ettiler, her yere ışid teröristleri doldurdular, hastanelerde tedavi ettiler hatta hemşire isyan etmişti, Allah cezalarını versin.

    YanıtlaSil
  4. Sınırlarımız kevgire döndü, giren çıkan belli değil!. Başımıza bunların gelmesi ise hiç anormal bir durum değil!. O paranoyaklık hali artık hepimizde var!. Son 2-3 yılda yüzlerce insan öldü!. Yaşamın tadı tuzu kalmadı hiç!. Öfke, isyan, göz yaşı, acı, keder...sonraki safhada da ruhsuzluk, hiçlik hali!. Başımıza bu işleri aşanları Allah bildiği gibi yapsın!. Resmen bir savaş içindeyiz.. Boşuna mı demiş Atatürk "Yurtta Sulh, Cihanda Sulh" diye...
    Yakınlarını kaybedenlere sabırlar diliyorum. Hepimizin başı sağolsun..

    YanıtlaSil
  5. Ne yazık ki paranoyayı bakkala giderken dahi yaşar olduk... O kadar üzgünüm ki, kelimelerle tarifi yok. Umuyorum bir daha böyle korkunç şeyler yaşamayız, bu paranoya da biter, insanlar bir hiç uğruna hayattan koparılmaz.

    YanıtlaSil
  6. Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar, her birine katılmamak mümkün değil.

    YanıtlaSil
  7. Ahhhh diyorum sadece... ahh!

    YanıtlaSil
  8. yaşancak ülke olmaktan çıktı yazım insanımıza valla evet korkuyoz artık sokağa çıkmaya.

    YanıtlaSil
  9. Umarım güzel bir bayram geçiriyorsunuzdur.
    Bu arada okuldan haber var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Tülin Hanım, bayramımız iyi fakat beklemede geçiyor:) Mail yolladım size. Sevgiler...

      Sil

Yorumu olan?