17 Aralık 2015 Perşembe

YENİ YIL HEDİYESİ KEDİCİK KİMİN OLDU? :)

   
   Merhabalar! Son katılım tarihi 15 Aralık 2015 olan yeni yıl hediyesi çekilişimin süresi doldu. Hatta çekilişi yaptım bile. Elceğizimle işlediğim bu kediciğin evi belli oldu:)

    Çekilişe 13 arkadaşım katıldı. 2 arkadaşım ne yazık ki yeni haberdar oldukları için, süre bittikten sonra katılmak istediler:( Onları ekleyemedim. Çekilişi eski yöntemle gerçekleştirdim. Yani isimleri yazıp bir torbaya koydum, karıştırdım ve bir kağıt çektim:) Orhun neden bilgisayardan çekiliş programıyla yapmadığımı merak etti. "Böyle daha zevkli" dedim. "Yaşlı" dedi bana:) Ama gerçekten böylesi daha zevkli ve heyecanlı oldu. Kendi kendime nasıl heyecan yaptım anlatamam:) Fotoğraflar için eşimden yardım aldım. (O yüzden biraz bulanık dermişim:)) Aslında video olarak kaydettirebilirdim ama düzenlemeye, aktarmaya üşendim.

    Fotoğraftan anlaşıldığı üzere hediyeyi kazanan isim "Myna Saçmalıyor" blogunun sahibi Myna oldu. İyi günlerde kullanmasını diliyorum. Çekilişime katılan arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum. 2016 hepimiz için şahane bir yıl olsun inşallah! 
    Sevdim ben bu işi. Yaparız yine:) 


    Ve Myna'ya bir not: Adresini sezerperker@yahoo.com adresine yollarsan veya IG'den yazarsan hediyeni en kısa zamanda yollayacağım. 













12 yorum:

Yorumu olan?