21 Ekim 2015 Çarşamba

HEDİYE KİTAP KAZANMANIN KEYFİ:)

    Keyifle takip ettiğim bloglardan biri olan Ne mutlu Türküm diyene! geçtiğimiz ay 6.yılını kutladı. Blogun sahibi Mehmet Bilgehan Bey, yıl dönümünü bir kitap armağanıyla kutlamak istemiş. Bu yüzden, yorum bırakan takipçilerinin arasında bir çekiliş düzenledi. Ben de yazısına bir tebrik mesajı bıraktım. Amacım kitabı kazanmaktan önce içten tebriklerimi iletmekti ancak çekilişi kazanan ben oldum:) Bilgehan Bey'in gezi yazılarını, doğa yürüyüşü paylaşımlarını, kitap yorumlarını muhakkak takip ederim, yıl dönümdeki kitap armağanı hoş bir hatıra oldu. Kitap seçimi kazanana aitti. Benim de aklıma bu durumda yıllardır okumak istediğim ama nedense her seferinde sipariş listeme eklemeyi unuttuğum "Beyaz Zambaklar Ülkesinde" geldi. Grigory Petrov'un bu kitabı, Atatürk'ün okunmasını tavsiye ettiği kitaplardan biri olması sebebiyle önemli. Böyle bir vesileyle nihayet okuyacağım. Mehmet Bilgehan Bey'e teşekkür ediyorum ve blogunun yıl dönümünü, daha uzun yıllar yazması dileğiyle tekrar tebrik ediyorum.










8 yorum:

  1. Bu kitabı geçenlerde duymuştum ve merak ediyordum.Okuduktan sonra izlenimlerinizi paylaşırsanız süper olur.Tebrik ederim ve keyifli okumalar dilerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitap yorumlarını ihmal ediyorum hep. Çok okuyorum ama az yazıyorum ne yazık ki. Bu kitabı atlamamaya çalışırım sevgili Gamze. Çok teşekkürler:)

      Sil
  2. Nice keyifli kitap okumalar ve eksilmeyen dostluklar dilerim.

    YanıtlaSil
  3. bu kitabı okudum çok güzel yaaa :)

    3. kitabım ağustosta çıktı yaa, frambuazlı hayat, adı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eveeet! Twitter'daki hesabından anladım ve sordum sana. Tebrik ediyorum sevgili deep! En kısa zamanda, 3 kitabınla çektiğim bir fotoyu Instagram'da paylaşmam lazım:)

      Sil
    2. ay kaçırırsam fotoyu burdan da söle bana olur mu. teşekkür ederim kii :)

      Sil

Yorumu olan?