4 Nisan 2013 Perşembe

BİTSTRİPS... YENİ EĞLENCEM!


    Bugün Facebook'ta çok keyifli bir uygulama keşfettim:) Kendi avatarını yaratıp, kendi karikatürünü oluşturabiliyorsun. Kendisini tıpatıp yapabilenler ama ben bu kadar becerebildim:) Bugünün şerefine şunu yaptım hemen:))))




 Allahım! Ne olacak benim bu ıvır zıvır işlerle uğraşma halim? Kesinlikle teknolojinin esiri olmuş durumdayım:)





18 yorum:

  1. türklerin izmirde o yaptıkları gerçek.
    bunun nette yayınlanmış fotoları bile var.
    ama bunlar saklanıyor.
    izmir yangınını türk askerinin bilinçli olarak başlattığı da bir gerçek.
    evleri yakmasalardı izmirin zengin yahudileri gitmeyecekti.
    :)
    adam doğruları yazmış maalesef.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yangın başlatıldığı doğrudur fakat kapıyı açan çocuğu direk süngülemek vb. sahneler bence yanlı olarak koyulmuş. Çok istiyorsa belgelere dayalı bir araştırma kitabı yayınlasın. Türklerin katledildiği olayların propagandasını biz başkaları gibi yapamıyoruz maalesef. Bazen "yeter artık!" diyesim geliyor. Tarih boyunca herkesi Türkler kılıçtan geçirdi, herkesi Türkler astı kesti. Eyvallah!:)
      Bir kitap, bir film vb. hakkında hep olumlu fikirlerimizi yazmayacağız, olumsuz fikirlerimiz de olabilir.Umarım alınmamışsındır sevgili deep. Zaten lafım asla sana olamaz.

      Sil
  2. alınmadım tabii ki. bak biraz anlatayım. bu konular ilgimi çekmiyor ama. türkler kılıçtan geçirdi söylemleri tabii yanlış. çünkü tarihte kılıçtan geçiren millet çok. türkler de yaptı başkaları da.

    ama bak belgelere dayalı araştırma kitapları, yazılar, makaleler, fotolar var. bu kitaplar ortalıkta yok. herkesin bildiklerini söleme özgürlüğümüz var. ama herkesin bilmediği bişiyi sölersen kötü oluyor.
    :)
    ama bak neti iyi incelersen, biraz zaman harcarsan, belge bulabiliyorsun.
    :)
    bulamazsan yazarsın bana, şimdi aklımda değil isimleri kitapların, ama sana belgeli yayınları sölerim. bunlar genelde kişilerin ellerinde, evlerinde.
    :)
    tahmin edersin ki, tarihte hiçbişi bizlere gösterildiği gibi diğil.
    :)
    okuduğun hiçbişiye inanma.
    herşey yalan.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sence bunları idrak edemeyecek gibi mi duruyorum?:) İmajımı beğenmedim bak şimdi:)) Şaka bir yana... Benim demek istediğim birilerinin bunları çok güzel kullanırken, birilerinin kullanmaması. Çok da girmek istemiyorum burada. Fakat benim gözlemim -katılırsın ya da katılmazsın- İçeride ve dışarıda bir Türk kompleksi var, bu kesin.

      Sil
    2. Bitstrips konusunun altında bu ağır konuşma:) Millet ne oluyor diyecek:)

      Sil
    3. Harbiden haa, dedim nerden gordiler bu konuya, noluyor? Hayir benim filim ve ya kitap mi nedir ondan da haberim yok utanmasam yangin mi var nerde diyecegim HAHAHAHA!

      Neyse, cizim guzel bence olmus, sen resim dersinde kenardan karikatur ciz, benim Gulentesiye koyalim bari!

      Sil
    4. :)))) Middlesex diye bir kitap var ya? Onu tartisiyorduk. Baska blogda basladi buraya tasindi:) Okudun mu bilmiyorum o kitabi?
      Avatarimi ben cizmedim, yarattim. Kas, goz, burun, sac vs. seciyorsun. Hazir karikaturler var, onlara konusma balonu ekliyorsun. Arkadaslarinla ortak falan da oluyor. Cok keyifli:)

      Sil
  3. vardır, doğrudur.
    ben tarih politika ve din, bu üç konudan uzak duruyorum.
    ciddiyim bu konularda okumam pek.
    belki de bundan dolayı, zaten anlayamadığım dünyayı ve insanları bir miktar daha anlayamamış oluyorum.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bak, adam "tahminen" demiş romanda. Ben de diyorum ki "neye göre?". Kesin bilgin varsa dipnot olarak yazsaydın alt kısma. Konu oradan açıldı.

      Sil
  4. :)
    vah vah fenerbahçelisin demek.
    :)

    YanıtlaSil
  5. Yaşşaaa Fenerbağçeeee :))
    (bir trabzonsporlu)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaaa! Trabzonspor mu?:) Ne güzel:)

      Sil
    2. Oğullar babalarının takımını tutar ya o yüzden ben hiç şampiyonluk göremeyecekmiyim arkadaş! O yüzden Trabzonsporu oğluma empoze etmedim. Kendi yolunu bulsun İstanbulda maç izlesin istedim. Bir ara cimbom diyor şimdi fener, hangiz kız etkili ise bizimki ondan yana! Ülen oğlum öyle takım mı seçilir alla sen :))

      Sil

Yorumu olan?