18 Haziran 2012 Pazartesi

TAKINTIM VAR MI?... YOK MU?... VAR MI?...

    Sevgili deeptone mimlemiş beni. Beni ve birçok kişiyi:) Bir önceki mimi yanıtlamaya fırsat bulamamıştım. Kendimi affettirmek için bunu hemen yanıtlıyorum. Ama uyarayım keyifli bir yazı olmayabilir.:) Şöyle ki..

    Mim: Buyur buradan tanı...
Takıntıların var mı? Yoksa "kim takar takıntıları, sallamışım dünyayı" modunda mı yaşarsın hayatı?

    "Keyifsiz bir yazı olabilir" dememin sebebi, burada ballandıra ballandıra anlatacak takıntılarımın olmayışıdır:) Var ufak tefek arızalarım ama çok şükür takıntı boyutunda değil. Benim de her kadın gibi dışarı çıkıp kapıyı kilitlediğim halde "acaba ütünün fişini çekmiş miydim?" diye eve geri dönmüşlüğüm oldu birkaç kere:) Ama bence buna takıntı denemez. Peki benim niye takıntım yok? Çünkü takmamaya çalışıyorum. Aslında rahatlıkla takılacak bir insan olduğumu biliyorum ve takıntı sahibi olmamak için kendimi zorluyorum resmen. Eğer bir harekete takılacak gibi olduğumu hissedersem hemen uyarıyorum kendimi ve vazgeçiyorum. Çok ciddiyim:) Vallahi obsesif olarak anılmaya hiç niyetim yok. 

 
     Ama şimdi bir dakika! Bak aklıma ne geldi durup dururken! Acaba takıntılı olmamaya takıntılı olabilir miyim?:) Bırak kendimi, oğlumun da takıntılı olmasını istemem ve en ufak şeyi kafaya takabilirim. Mesela birkaç sene önce oğluma gazeteden bir haber okuma gafletinde bulunmuştum. Haberde ellerin 20 sn. süreyle sabunlanmadıkça temizlenemeyeceği yazıyordu. Oğlum bunu kafaya takmıştı ve ellerini yıkarken saymaya başlamıştı. 20'ye kadar sayıyordu ve "ya temizlenmediyse" diye düşünüp bir 20 sn. daha sayıyordu. Ben tabii panik oldum ve hemen doktora götürdüm. Doktor "geçer, çok akıllı bir çocuğunuz var" dedi:))) Hakikaten geçti. Doktor haklıymış:))))) Çok şükür şimdi hiç bir takıntısı yok ama çok korkmuştum.                Evet ya!!! Ben takıntılı olma korkusuna takıntılıyım galiba!!! Bu mimi hazırlayan dostlar... Kendime dair bir gerçeğin farkına varmama sebep oldunuz gece gece:)       Ne olacak şimdi? Hadi bakalım!!!
 "Tamam Sezer! Sakin ol! Sakin! Sen takıntılı değilsin! Sen şahane bir insansın! Aklın fikrin yerinde! Mükemmelsin! Takıntılı değilsin! Takıntılı değilsin! Takıntılı değilsin!"




(Not:Sevgili deeptone, "içindeki ses" mimine yanıt verememiştim ya. Ona da sayabilirsin sanki :))))

 

    

2 yorum:

  1. ha ha ha ha heeeeeey güldürdün tamam tamam saydım tamam tamam takıntılı değilsin ha ha ha.
    :)
    ben de gülünsün diye abarttım zaten.
    ne gezer bende takıntı o kadar rahat ve huzurluyum ki.
    :)

    YanıtlaSil
  2. Hah! Nihayet! Ben de deeptone okumadı herhalde diyordum:)
    Rahat ve huzurlu olmana da sevindim. Ben de %90 öyleyimdir:)

    YanıtlaSil

Yorumu olan?