11 Haziran 2012 Pazartesi

HAFTA SONU...

    Birkaç gündür yoktum buralarda:) Nerelerde miydim? Neler mi yaptım? 
    Cuma günü okullar kapandı malum. Cuma günü sabahtan öğlene kadar oğlumun okulundaydım. Daha önce de söylediğim gibi... Orhun ortaokulu bitirdi. Çocuklar zor ayrıldılar. Birbirlerine okul tişörtlerini imzalattılar, birbirlerine sarılmaktan bir hal oldular. O gün, 8 yıllık okulumuzda son kez "veli" sıfatıyla bulundum:( Çok tuhaftı. Veliler, öğrenciler ağlaştık biraz:) Aşağıdaki fotoğrafı durumu birazcık anlatabilir diye ekledim:) Sınıf başkanları, 1.sınıftan itibaren çekilen fotoğraflarla slayt gösterisi yapmış. Onu sundu arkadaşlarına. Fon müziği olarak da "Arkadaş" şarkısını eklemiş. Öğrenciler, veliler, sınıf öğretmeni hep beraber ağladık:) Fotoğrafta köşede ağlayan sınıf başkanımız görünüyor ucundan kıyısından:)


  
  Cumartesi günü SBS sınavı vardı. Orhun'u sınava gireceği okula bıraktık, sonra aldık:) Orhun bu yıl çok heyecanlandı. Sınava girerken çok gergindi. Sonuçlara baktık aynı gün. İyi geçmiş. Beklediğimiz gibi. Nihayet geçti gitti şu sınav. 3 yıldır kabus oldu -ki biz öyle SBS'yi kafaya takan ebeveynlerden değiliz-. Artık bütün test kitapları çöpe! (Daha doğrusu atık kağıt kutusuna:)) Oh be!!!


   
 Cumartesi akşamı Kuruçeşme Arena'daydık. Erol Evgin'in konserinde... Yani benim Erol Amcam'ın:)) Ben küçükken Erol Evgin'e bayılırdım. Özellikle 2-3 yaşlarımdayken Erol Evgin televizyona çıktığında "Erol Amcam! Erol Amcam" diye çıldırırmışım:) Hafta içi çocukluk arkadaşım Nevracım aradı, "Erol Amcan'ın konserine gidelim mi?" dedi. "Olur" dedim. İyi ki de gitmişiz. Çok güzeldi. Çok eğlendik. Çocukluğumuzun şarkılarıyla coştuk, duygulandık. Erol Evgin çok hoş bir program hazırlamış. Hem kendi eski şarkılarını söyledi, hem de Cem Karaca, Barış Manço, Fecri Ebcioğlu, Çiğdem Talu, Melih Kibar vs. gibi isimleri tek tek anarak onlardan parçalar seslendirdi. Adile Naşit'le, Aysel Gürel'le anılarını anlattı. Gençler de vardı konserde ama bizim yaşlarımızda veya bizden daha büyük olanlar çoğunluktaydı. Nostaljik bir akşamdı:)


    
   Kuruçeşme Arena'yı ben çok seviyorum. Manzara müthiş. Bir de müzik güzel olursa... Şahane...


    
Pazar günü sinema günümüzdü. Pamuk Prenses ve Avcı'ya gittik ailecek. Epik filmleri seviyoruz. Pamuk Prenses ve Avcı'yı da beğendik. Pamuk Prenses bu sefer çocuklar için değil, büyükler için çekilmiş. Pamuk Prenses savaşçı karaktere bürünmüş. Karanlık, ürkütücü, fantastik bir masal olmuş. Ama iyi olmuş. Karanlık Orman ve Perili Orman görüntüleri çok iyiydi. Charlize Theron şahaneydi. En sonunda "Eee! Hani? Avcı mı? Dük'ün oğlu mu?" dedik. Sonuç havada kaldı ama sonradan bir haberde okudum ki yönetmen Rupert Sanders "filmin devamı gelebilir" demiş. Açık kapı bırakmış yani. Çekerse seyrederiz:)


   
 Bir hafta sonu da böyle geçti. Yaz geldi... Tatil geldi... Herkese keyifli yazlar...

10 yorum:

  1. Ne sahane bir hafta sonu olmus! Senin adina sevindim Sezer'cim.

    Ah hele o okuldaki duygusal olaylar yok mu... ben de hep dagilirim öyle anlarda:) ne mutlu ne mutlu öyle seyleri yasayabilmek, görebilmek. Orhun'a yeni okul hayatinda basarilar dilerim, basarili olacagindan eminim. Ama simdi o hakettigi yaz tatilinin tadini cikarsin bol bol:)

    YanıtlaSil
  2. Sbs çok gereksiz bir sınav, öğrenciler zaten dönem içinde defalarca sınav geçiriyor bir de tüm seneyi 1 - 2 saate sığdıran insanları geren bir sınava hiç gerek yok.
    Pamuk prenses ve avcı filmi hakkında hep uç yorumlar duydum kimi arkadaşım sevmiş kimi arkadaşım iğrenç dedi.
    Merak ediyorum ama fırsat bulup gidebilir miyim bilmiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filmi ben sevdim ama herkes beğenmeyebilir diye düşünüyorum. Temposu biraz ağır. Seven de haklı, sevmeyen de:) Teşekkürler.

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Erol Amcam iyidir:) Maşallahı vardı vallahi. 2 saatten fazla şarkı söyledi, tık demedi:)

      Sil
  4. SBS sonucu iyidir inşallah. Erol amcaya ise bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi iyi fena değil. Ben SBS uğruna çocuğumu strese sokamam. O yüzden dersaneye bile yollamadık. Hiç kafaya da takmadık. Yine de ortalamanın çok üzerinde şükür. Bir çok Anadolu Lisesi'ne giriyor ama bence Kabataş olmuyorsa diğerlerine gerek yok:))) (Kabataş'a zaten yetmiyor bu arada:)) Özel okullardan burs alacak puanı var. Teşekkürler.

      Sil
  5. ne güzel yazmışsınız bunu.
    duygulu komik.
    :

    bi de kutlarım onu.
    :)

    YanıtlaSil

Yorumu olan?