8 Mayıs 2012 Salı

VERSATILE BLOGGER YAZISI...

    Şimdi efendim sevgili blogger kardeşim Greta, beni de Versatile Blog Ödülü'ne, yani Çok Yönlü Blogger Ödülü'ne layık görmüş:) Kendisine çok teşekkür ediyorum. Tıpkı geçenlerde Sevgili Saçaklı'nın blogumu mimlemesinde olduğu gibi elimden geldiğince yanıtlamaya çalışacağım. Blogger arkadaşlarım o kadar şekerler ki onları kırmam imkansız:)
    Şimdi kurallar gereği öncelikle ödülümüzün görselini paylaşıyorum.


    Şimdi de okuma sırasında dinlenmesi gereken müziği paylaşıyorum:)




    Şimdi sıra kendimle ilgili paylaşmam gereken 7 gerçeğe geldi. Ne yazsam acaba? Her zaman değinmediğim şeyler olmalı tabii ki. Çok açık verilmemeli ama samimi de olunmalı :) Dur bakalım:) 

    1- Ben de Greta gibi kardeşimden söz ederek başlayayım. Çünkü garibim benim yazılarımda pek yer almıyor:) Bir tane güzeller güzeli kız kardeşim var. Benden 3 yaş küçük. Yazılarımda pek yer almıyor çünkü özel yaşantımıza dair pek fazla şey paylaşmıyorum ve genellikle gezip gördüğüm yerleri, okuduğum kitapları, seyrettiğim filmleri vb. şeyleri yazıyorum. Ve ne yazık ki kardeşimle pek fazla gezemiyorum:( Çünkü kendisinin yoğun bir çalışma temposu ve ilgilenmesi gereken 7 yaşında dünyalar tatlısı bir kızı var. Dolayısıyla konuları itibariyle yazılarımda pek yer almıyor.      Bu vesileyle kendisini tanıtmış oldum:) Her zaman beraberiz tabii ki. O ayrı... Ama               baş başa pek vakit geçiremiyoruz. O tam bir işkoliktir. Tipik çalışkan bir Boğa burcudur. Ben ise gezmeyi tozmayı seven rahat bir Yay burcu insanı:) Zevklerimiz, huylarımız çok farklıdır ama böylece birbirimizi tamamlarız. O benim her şeyimdir, gurur kaynağımdır.
    2- Yazılarımda yer almayan bir bilgi daha... Sıkı bir Fenerbahçe taraftarıyım. Futbolu çok severim. Kendimi bildim bileli Fenerbahçe'yi (diğerlerini de tabii) takip ederim. Bu saçma sapan futbol sezonunda yazacak söyleyecek çok şeyim vardı aslında ama... Yazmadım. 
    3- Hazır fırsat bulmuşken bir şeyi belirteyim. Yazım kurallarına uymayanlar hakkında hiç iyi şeyler düşünmem:) -de, -da, -ki ekleri mesela... Bitişik olması gerekirken ayrı yazan, ayrı olması gerekirken bitişik yazan hemen eksi puan alır benden. Soğurum:) Yazdıklarımızı dönüp bir kez okumalıyız bence. 
    4- 2 yıl önce kaybettiğimiz babamı çok özlüyorum. Bu benim en acı gerçeğim. İyi bir evlat olduğumu düşünüyorum ama söylemediklerim ve söylediklerim için pişmanlık duyuyorum babamın arkasından. Öyle oluyor... O yüzden annenizin ve babanızın kıymetini bilin diyorum.
    5- Ve bir itiraf daha... Bugünlerde zaman üzerine çok düşünüyorum. Daha doğrusu zamanın ne kadar hızla akıp gittiği gerçeği üzerine... Beraber büyüdüğüm arkadaşlarım... Hepimiz... Kocaman kocaman kadınlar, adamlar olduk... Anne olduk... Baba olduk... İnanamıyorum bazen. Oğlumun 14 yaşına gelip (hatta 15'in içinde) yavaş yavaş çocukluktan çıkmasını gözlemek de çok tuhaf bir duygu. Geçenlerde okul gezisine tek başına gitmesi mi beni böyle yaptı acaba?:) Çok klişe gelebilir ama gerçekten de kucağımda gezdiği günler daha dün yaşanmış gibi. Ama öyle değil. Ne çabuk geçti 14 yıl. Yaaa! Ben kendimi hiç ama hiç 37 (38'in içinde hatta:)) yaşında hissetmiyorum:)             Ne olacak şimdi? :)
    6- Geç yatıyorum ve bu durumdan nefret ediyorum. Şu anda da uyuyor olmam lazımdı mesela:) Ama bu bizde anne tarafından gelme bir sülale hastalığı :) Erken yatmayı hiç sevmiyorum. Fakat sağlıklı ve normal olanı bu. Şu an çalışmadığım için de ipin ucunu kaçırıyorum tabii:( Güya düzene sokmaya çalışıyorum bugünlerde.
    7- Bu kadar bilgi yeter. Çok bile söyledim:) Son olarak şunu söyleyeyim bari. Sevdiklerimle birlikte mutluyum... Huzurluyum... Hayatı seviyorum... Çok şükür....

    Aslında benim de 11 kişiyi ödüllendirmem gerekiyormuş ama bu ödülü bir çok kişi aldı ve soruları cevapladı zannedersem. Ayrıca takip ettiğim ve yazılarına bir şekilde yorum yaptığım her arkadaşım benim için ödüle değer. Yine de boş geçmemek için       ben de Nuray İlbars, Saçaklı (Saçaklı'nın Not Defteri) ve Tuğba (Tuğba'nın Dünyası) arkadaşlarımı ödüllendireyim. Greta'ya (İçimdeki Kelebekler) tekrar teşekkür ediyorum.



10 yorum:

  1. Ödül için çok teşekkür ediyorum. Sanal da olsa bu ödüller beni mutlu ediyor. Bazen hepsi adına kendime birer heykel falan yaptırmayı aklımdan geçiriyorum :):) Bu sıra yoğun geçti cevaplayamadım mimlerimi de ama bunu yayınlayıp mimlerimi de cevaplayacağım en yakın zamanda inşallah:)kocaman sevgiler benden..

    YanıtlaSil
  2. Sevindim:) Ben teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  3. 11 kisi he... ON-BIR KISI!..... ck ck ck...... *kücük emrah bakisi*



    :)) biliyorsun takiliyorum Sezer'cim, muzurluk yapmadan edemedim yine:)


    Ne güzel, icten anlatmissin yine...deginmeden gecemeyecegim bazi yazdiklarina:


    Bu yazim kurallari konusunda sana aynen katiliyorum. Ben simdiye kadar cok emek verdim bu konuda, kendi kendimi yetistirdim diyebilirim (ay sevsinler) Hala daha hatalarim var tabii ama hic Türk okuluna gitmemis bir Alamanci icin fena degildir galiba, aman idare ediverin artik anacim , benden bukadar:)

    Demek sen de gece kusugillerdensin. Clubümüze hosgeldin:)

    Baban nur icinde yatsin... basin sagolsun...

    ...ve mutlulugun daim olsun arkadasim. Bunu hakeden insanlardan birisin.


    Birde...sen FB'li miydin?? bak olmadi simdi. Lütfen daha az görüselim, reca edicem:P :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Ayşe, senin blogun herkese açık olmadığı için seni mimlemiyorum. Herkes bunu böyle bilsin:) Yoksa ödüllerin en büyüğü sana gelmeli.
      Almanya'da yetişip Türkçe konusunda dikkatli oluşun dikkatimi çekmişti daha önce. Söyleyecektim hatta. Gönülden tebrik ediyorum seni.

      Sil
  4. teşekkür ederim cevapladığınız için ben de bir Fenerbahçe taraftarıyım ve ben de yazım kurallarına uymadan yazan bloggerlardan pek hoşlanmıyorum :) ve tabii ki ben de hayatı çok seviyorum, hayat güzel, her şeye rağmen güzel...
    sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gönüller bir demek ki:) Asıl ben teşekkür ederim.

      Sil
  5. Çook çabuk büyüyorlar hem de çook.

    YanıtlaSil
  6. yeni bir mim var bende :)

    YanıtlaSil

Yorumu olan?